Греція

ПОПУЛЯРНІ ГОТЕЛІ

Економічний готель складається з дев'яти двоповерхових будівель, оточених садами з троянд. Просторі номери, ресторан, таверна, бари, басейн, спорт та розважальні програми на території готелю Pallini Beach. Пориньте в стихію моря і сонця на одному з найвідоміших пляжів півострова, розташованих на території готелю Athos Palace. Поєднання чудових природних пейзажів, кваліфікованого сервісу і теплої атмосфери зроблять ваш відпустку в цьому готелі незабутнім.

Macedonian Sun Hotel
КРАЇНА: Греція
КУРОРТ: Халкидики-Кассандра
0.00грн.

Оточений пишними садами п'ятиповерховий клубний готель-казино Loutraki з видом на пляж споруджений у стилі океанського лайнера. До послуг гостей власний пляж готелю, спа-центр із повним спектром послуг, басейн з фонтанами.

В оточуючому регіоні можна відвідати Коринфський канал (5,4 км), храм Аполлона (11,7 км) і Акрокоринф (13,5).

Club Hotel Loutraki
КРАЇНА: Греція
КУРОРТ: Обзор
0.00грн.

Готель Aristoteles Holiday Resort Розташований на п-ові Халкідіки, Афон. Це величезний комплекс з чудовою територією, побудований у стилі амфітеатру (ярусами), тому прохання звертати вашу увагу на відстань від моря до саме вашого номеру при бронюванні! З 2017 року мініаквапарк не працюватиме, але започаткували дитячий клуб – Grekoleto! Пляж широкий піщаний.

Aristoteles Holiday Resort & SPA 4 stars (A)
КРАЇНА: Греція
КУРОРТ: Халкидики-Афон
0.00грн.

Невеликий затишний готель в мальовничому курортному селищі недалеко від моря. У легкій доступності розташовані замок Платамонас, Олімп, Діон, м Катерини. Зелена територія, просторі номери, сучасні зручності, безкоштовний інтернет, ресторани, бари, басейн. Відмінне місце для комфортного економічного відпочинку.

San Panteleimon Beach Hotel
КРАЇНА: Греція
КУРОРТ: Паралия-Катерини
0.00грн.

ПОПУЛЯРНІ ТУРИ

-10%
-10%
-10%
-10%